Investeren met LP Benelux

Een tweede woning kopen in het buitenland is iets waar veel mensen van dromen. Het aanbod van Leisure Properties Benelux bestaat uit een brede selectie van appartementen en chalets tot aan penthouses en historische villa's. Naast het aanbod op onze website hebben wij ook een aantal zeer exclusieve objecten in de stille verkoop.

Leisure Properties Benelux vertegenwoordigt Leisure Properties GmbH in Belgie, Nederland en Luxemburg. Ons team van LP Benelux gidst u door het gehele aankoopproces van een tweede woning in Zwitserland en Italië. Vanaf het zoeken naar de perfecte woning tot het tekenen van het contract, zijn wij, LP Benelux, in uw eigen land aanwezig om voor u de perfecte investering te faciliteren.

Hypotheken

De Zwitserse en Italiaanse tweede woningmarkt is al jaren zeer stabiel door de manier waarop er door de jaren heen woningen zijn gefinancieerd. Leisure Properties heeft een uitstekende zakelijke band met locale banken.  Door onze uitstekende band met de banken, kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten goede hypotheken kunnen krijgen. Voor meer informatie, of een op maat gemaakt voorstel, kunt u ons te allen tijde contacteren.

Buy to Let 

Leisure Properties biedt vakantiewoningen aan die uitstekend geschikt zijn voor het ‘Buy to Let’ systeem. Een tweede woning kopen volgens dit systeem betekent dat u uw eigendom niet alleen zelf gebruikt, maar ook verhuurt. Door de verhuur van uw vakantiewoning ontvangt u een hoog rendement. Leisure Properties beschikt over dochterondernimg genaamd Leisure Rentals, die voor u zowel het beheer als de verhuur kan organiseren, wat betekent dat u zelf optimaal kunt genieten van uw 'Leisure Property'.