Exclusive Lakeside Villa - Locarno

Deze prachtige Italiaanse en stijlvolle villa is gebouwd in 1920. Het ligt op een exclusief gedeelte in Locarno, direct aan het Lago Maggiore. 

Indeling
Wanneer u aankomt bij de villa treft u bij de ingang direct een trap aan. Direct bij binnenkomst ziet u de prachitge stijl van de villa. Een moderne keuken ligt direct in de woonkamer. Ook is er een eetkamer. Verder is er nog een gastenverblijf en een badkamer op deze verdieping. Vanaf de keuken heeft u direct toegang tot het zwembad en het BBQ gebied.

Ook is er nog een klein bruggetje over het zwembad heen. Deze brengt u bij de andere kant waar zich een grote tuin bevindt. Aan de andere kant van het huis is een fontijn. De fontijn geeft savonds ook nog licht. Het is hierdor zeer sfeervol. 

Een granite trap brengt u bij de tweede verdieping. Tevens vindt u hier ook de master slaapkamer aan, twee slaapkamers, 2 moderne badkamers en nog een prachtig interieur. Elke kamer heeft een balkon en terras. 

De derde verdieping is een open ruimte, waar bijvoorbeeld een gym kan worden gemaakt.

De kelder bestaat uit een opberg ruimte of was kelder. De ruimte kan ook als een wijnkelder worden gebruikt. Tevens is er een tunnel die u naar de garage brengt. 

Deze prachtige villa ligt vlakbij Zwitserland en is een goede investering. 

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. 

 

Omgeving

Surrounding Area Exclusive Lakeside Villa - Locarno

Deze prachtige villa ligt in Locarno. Dit plaatsje ligt in Zwitserland vlakbij het Lago Maggiore. Het centrum van Locarno is ongeveer 15 minuten lopen vanaf verschillende restaurants vandaan. Een bekend ski geboed, Stresa of bijvoorbeeld het Como meer is ongeveer 60 minuten rijden.