Waterfront Lake Lugano

Waterfront Lake Lugano ligt direct aan het bekende meer van Lugano (Lago di Lugano). 

Ligging
Waterfront Lake Lugano ligt op het schiereiland van Lavena di Ponte Tresa. Dit is een stad aan de Italiaanse kant van het meer van Lugano. De appartementen aan de voorzijde van het gebouw hebben een 180° panoramisch uitzicht over zowel de Zwitserse als Italiaanse kust van het Lago di Lugano. (NB: van deze appartementen zijn er nog maar een aantal beschikbaar).

Het resort beschikt over faciliteiten zoals een zwembad, spa, fitness, receptie, speelkamer voor kinderen en een private marina.

Appartementen
De meeste appartementen hebben een ruim balkon met prachtig uitzicht. Andere hebben een zonnige tuin, met toegang tot de publieke tuin of ruimtes van de residence. Op het moment zijn er nog enkele 1- 2- en 3- slaapkamerappartementen beschikbaar.

Investeringen
De appartementen in Waterfront Lake Lugano zijn perfect voor ons ‘Buy to Let’ systeem. Het rendement van deze appartementen wordt geschat op € 8.000,- tot € 12.000,- per jaar. Dit hangt natuurlijk van de aantal weken eigen gebruik af. Men kan tevens kiezen voor een huurgarantie van 4% van de aankoopprijs (per jaar).

Indien u geinteresseerd bent verzoeken wij u contact op te nemen via info@leisure-properties.nl

Omgeving

Surrounding Area Waterfront Lake Lugano

Lavena di Ponte Tresa is een dorpje aan het meer van Lugano. Vanaf de residence is het ongeveer drie minuten rijden naar Zwitserland. Op loopafstand vindt men winkels, restaurants en de gezellige boulevard met marina.

Lavena di Ponte Tresa ligt ongeveer 15 minuten van Luino (Lago Maggiore), 20 minuten van Lugano, 30 minuten van Varese en ongeveer een uur rijden van Milaan, Milano Malpensa en het Lago di Como.