Waterfront Lake Como - Laglio

Het Waterfront Lake Como - Laglio resort is een uniek nieuwbouw project aan het Lago di Como. Het complex beschikt over de hoogste kwaliteit systemen. Ook beschikt het resort over een van de mooiste appartementen met uitzicht over het meer.

Indeling
Het resort bestaat uit 5 verdiepingen. De beschikbare twee, drie en vier -slaapkamer appartementen zijn beschikbaar vanaf 231 m2 tot 294 m2. Alle appartementen zijn gebouwd van de hoogste kwaliteit materie. Ook beschikken de appartementen over een geweldig uitzicht over het water en een mooi uitzicht over de natuur. 

Verder biedt het complex u een boothuis aan. Deze ligt onderaan het complex. Hier kunnen 10 boten aangemeerd worden. De boten kunnen daar eventueel uit het water gehaald worden.

Tuin
Verder is er ook een tuin aanwezig en beschikt uw appartement/huis over een eigen drijvende steiger. Deze zijn beide bereikbaar vanaf het appartement. 

Ook is er nog een garage met drie verdiepingen. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Omgeving

Surrounding Area Waterfront Lake Como - Laglio

Laglio is een hystorisch plaatsje aan het Como meer in Italie. Het staat onder veel Nederlanders bekend als het plaatsje waar onder meer George Clooney zijn vakantiehuis heeft.

Het plaatsje is makkelijk te bereiken en ligt op ongeveer 14 kilometer van de grens van Zwitserland vandaan. Tevens zijn de plaatsen Lugano en Milano binnen 45 minuten te bereiken vanuit dit plaatsje.