Steinadler Appartementen Andermatt

Behendig, extreem en ontembaar. De steenarend (Steinadler), wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende figuren van de Alpine fauna. 

De Steinadler Apartments zijn gebouwd in de traditie van de Alpine chalet achitectuur en liggen in het Westen van Andermatt in de Zwitserse Alpen. De plannen op de kaart waren zo doordacht dat het te vergelijken is met een vrucht. Van binnen naar buiten en dus: het vruchtvlees en de huid.

Het centrale trappenhuis en de lift vormen de basis en deze brengen u direct naar de appartementen. Tevens liggen de badkamer, toilet en onderverdeelde slaapkamers op een verdieping.

Alle appartementen hebben een ruimte woonkamer en eetkamer met een openhaard en een balkon. De open keuken naast de woonkamer heeft een gezellige inrichting. Tevens heeft u een mooi uitzicht over de bergen. Een zeer gezellige sfeer onderbouwd de kern van deze appartementen. Zo ongeveer alles in de appartementen is gemaakt van hout. Sommige onderdelen zoals banken zijn van natuurlijke stenen gebouwd. Een klassiek en gezellig sfeervol huis kunt u in dit complex bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Omgeving

Surrounding Area Steinadler Apartments Andermatt

Andermat heeft een centrale ligging en is hierdoor een perfecte plaats voor het nationale en internationale transport. Vliegvelden zijn bereikbaar vanuit Zurich, Basel en Milan. Ook is er een prive vliegveld aanwezig op 45 minuten afstand van Andermatt.

Het dorp kan worden bereikt via de wegen van Stuttgart of Munchen binnen vier uur. Ook ligt Milan op twee uur rijden en Zurich op 90 minuten afstand.