Riederalp Alpine Residences

De Riederalp Alpine Residences, waarschijnlijk een van de laatste nieuw gebouwde appartementencomplexten in de UNESCO Aletsch Arena. Door recente wetgeving is het daarom tevens de laatste kans om als buitenlander een appartement in dit unieke gebied te komen.

Op enkel 5 minuten lopen van de gondel, Riederalp Mitte, tegenover de fameuze Art Furrer Hotels en uitkijkend op de kinderpiste, bieden wij deze zeer luxe appartementen aan. Op het moment is er nog een 1-slaapkamerappartement, twee 2-slaapkamerappartementen, een 4-slaapkamerappartementen en twee penthouses beschikbaar.

De 1-slaapkamerappartementen bevinden zich op de eerste verdieping. De oppervlakte van deze appartementen is 69 m2 en ze beschikken over een ruime slaapkamer, een grote woonkamer met open keuken, een eetkamer en badkamer. Deze appartementen hebben een balkon van 11,5 m2 en een opslagruimte van circa 4 m2. 

De 2-slaapkamerappartementen bevinden op de tweede verdieping. Deze appartementen hebben tevens een oppervlakte van 69 m2 en bestaan uit twee slaapkamers, een woonkamer en een badkamer. De oppervlakte van het balkon en de opslag is gelijk aan de een-slaapkamer appartementen. 

Het 4-slaapkamerappartement beslaat de gehele eerste verdieping in het achterste gebouw en heeft een oppervlakte van 138m2 met een zonnig terras (met fantastisch uitzicht) van 23m2. Ook heeft dit appartement twee badkamers en een zeer grote woonkamer.

De prijzen zijn inclusief een keuken van hoge kwaliteit, een hoogwaardige vloer en badkamers. 

Omdat er maar een aantal appartementen beschikbaar zijn en de vraag zeer hoog is, vragen wij onze klanten om direct een contactverzoek te doen, zodat wij u snel kunnen helpen. 

Omgeving

Surrounding Area Riederalp Alpine Residences

De Riederalp Alpine Residences bevinden zich op de Riederalp, in het bekende skigebied de Aletsch Arena. Het gebied is zeer opkomend en populair en wordt ook steeds bekender bij onze Nederlandse en Belgische klanten. De grootste gletsjer van de Alpen, de Aletschgletsjer, ligt op een steenworp afstand van de appartementen.

De Riederalp Residences kunnen worden bereikt via de gondellift vanaf het dorpje Mörel. Uw auto kunt u beneden parkeren. Het skigebied is namelijk autovrij en kent daarom een ongekende luchtkwaliteit. Met de Matterhorn-Gotthard trein, vertrekkend uit Mörel, kunnen skigebieden zoals Zermatt en Saas-Fee binnen een uur bereikt worden. 

In de zomer kan men in de Aletsch Arena heerlijk wandelen, golfen en tot rust komen. Ook is het beroemde Lago Maggiore slechts op een uur rijden vanaf Mörel.